امور آموزش
1401/5/10 دوشنبه
مهم - قابل توجه دانشجویان گرامی:امکان تغییر محل آزمون
دانشجويان مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد جهت انتخاب محل آزمون  دوره تابستان خود مي توانند از تاريخ1401/05/10   الي  1401/05/15 اقدام نمایند

.

دانشجويان مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد جهت انتخاب محل آزمون  دوره تابستان خود مي توانند از تاريخ1401/05/10   الي  1401/05/15 از مسير زير اقدام نماييد:
ورود به منوي 1- آموزش 2- دانشجو 3- درخواست ها 4- انتخاب محل آزمون
توجه 1:دانشجويان بدهكار پس از 24 ساعت  از زمان پرداخت شهريه قادر به انتخاب محل آزمون خود مي باشند .
توجه 2:در مراكز تهران جنوب , تهران شمال ,تهران غرب و تهران شرق ,دانشجو  صرفا مجاز به انتخاب يكي از اين مراكز مطابق با رشته اجرايي در هر يك از اين مراكز مي باشد.
 توجه 3:دانشجويان برون مرزي مجاز به انتخاب محل آزمون نمي باشند.
توجه 4 : اگر دانشجويي قصد ندارد كه محل آزمون خود را خارج از مركز تحصيلي خود قرار دهد نياز به انجام عمليات در اين پردازش ندارد
توجه 5: اين بازه  قابل تمديد نمي باشد لذا دانشجويان صرفا در اين بازه قادر به انتخاب محل آزمون خود خواهند بود .