تربیت بدني
1403/1/17 جمعه
قابل توجه همکاران دانشجویان اساتید و عموم مردم
بیانیه دکتر علی حسین محمد ظاهری رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان به مناسبت روز جهانی قدس

.

📜 بیانیه دکتر علی حسین محمدظاهری رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان به مناسبت " روز جهانی قدس"
        🇮🇷✊🇮🇷✊🇮🇷✊🇮🇷

بسم الله النور...
“خودتان را برای راهپیمایی روز قدس آماده کنید، آن هم صحنه عظیمی است برای اینکه همه بدانند که ملت ایران در صحنه است، بیدار است، پابرجاست و از هیچ قدرتی و از هیچ قلدری در سطح عالم، باک ندارد”
        (مقام معظم رهبری مدظله العالی)

روز جهانی قدس میراث و یادگار حضرت امام (ره) ،بزرگ پرچمدار انسانیت ، روز بیداری و نمایش قدرت امت اسلامی و تحقق آمال مسلمین جهان در رفع ظلم و ستم است و بی شک در این روز دشمن صهیونیستی از وحدت و قدرت مسلمانان برخود می لرزد.

فرارسیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، یادآور یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین یادمان‌ها و میراث به جا مانده از حضرت امام خمینی (ره) یعنی روز جهانی قدس است که مبارزه با رژیم اشغالگر قدس را به نمادی از همبستگی، وحدت و یکپارچگی امت اسلامی و سمبل ظلم ستیزی و قیام ملت مظلوم فلسطین علیه اشغالگران قدس تبدیل نمود.

ما دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان همدان در آستانه روز جهانی قدس، جنایت اشغالگران و حامیان غربی آنان را محکوم کرده و رجاء واثق داریم جامعه دانشگاهی یک بار دیگر ضمن تجدید عهد و پیمان با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و با پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز جمعه، همگام با مردم دارالمومنین استان همدان در راهپیمایی باشکوه روز قدس شرکت کرده و لرزه بر اندام پوشالی آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی انداخته و موجب دلگرمی و قوت قلب مبارزان فلسطینی خواهند شد.

🔰 روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان همدان