همایش ها
همایش راهکارهای همکاری با آزمایشگاه بین‌المللی سزامی
به همراه کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی در ارتباط‌گیری موثر با سزامی

.

چشمه‌های نور سنکروترونی گونه‌ای پیشرفته و پرکاربرد از شتابگرهای ذرات هستند که در چند دهه اخیر نقش چشمگیری در پیشرفت‌های علمی- صنعتی داشته‌اند. چشمه نور یک آزمایشگاه بزرگ‌مقیاس بین‌المللی است که در آن پژوهشگران و دانشگران مختلف در زمینه‌های گوناگون علمی با بهره‌گیری از روش‌های متنوع مشخصه‌یابی، می‌توانند به پژوهش‌های روز دنیا بپردازند. سزامی (SESAME) به عنوان تنها چشمه نور سنکروترونی در خاورمیانه، بستر مناسبی برای بهره مندی محققان و پژوهشگران ایرانی در این زمینه را مهیا ساخته است (https://www.sesame.org.jo). این آزمایشگاه اکنون دارای پنج باریکه نور (پرتو طیف‌سنجی مادون قرمز،  پرتو طیف سنجی ساختار ریز جذب اشعه ایکس/فلورسانس اشعه ایکس، پرتو طیف سنجی علم مواد/ پراش پودر اشعه ایکس، پرتو توموگرافی و پرتو هلمهولتز) است.
  این همایش با هدف ارائه راهکارهای لازم جهت پذیرش درخواست زمان انجام آزمایش و حضور اعضاء هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در آزمایشگاه‌های چشمه نور برتر دنیا و انجام آزمایش و انتشار دستاوردهای علمی و مقالات تراز اول است.

محورهای همایش:
  • آشنایی با شتابگر چشمه نور سنکروترونی
  • کاربرد تابش سنکروترون در علوم، مهندسی و پزشکی
  • معرفی آزمایشگاه‌های چشمه نور دنیا
محورهای کارگاه:
  • معرفی کاربرد تکنیک‌های سنکروترونی در علوم مختلف
  • معرفی نرم‌افزارهای آنالیز و تحلیل داده‌های سنکروترونی
  • آموزش نحوه نگارش پروپوزال موفق
  • چگونگی فعال‌سازی دانشگاه‌ها و صنایع در بهره‌مندی موثر از زیرساخت‌های موجود در سزامی
مخاطبین: اعضاء هیات علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانش‌آموختگان رشته‌های: علوم پایه، مهندسی، پزشکی و پیراپزشکی و باستان‌سنجی و صاحبان صنایع
مهلت ثبت نام: 04/11/1402
هزینه ثبت نام: دانشجویان 1000 هزار ریال، سایر متقاضیان 2500 هزار ریال و  صاحبان صنایع 10 میلیون ریال