امور فرهنگي
1401/6/4 جمعه
پیام تبریک خانم دکتر سیده سمیه جعفری ریاست جدید محترم دانشگاه به مناسبت روز کارمند
قابل توجه کلیه کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز کبودراهنگ

.

باسمه تعالی

دانشگاه پیام‌نور، امروز پرافتخار خویش را مرهون خدمات صادقانه و فعالیت ‌های جهادی پرسنل پرتوان و فداکاری است که همواره همه‌ی توان و تلاش خود را برای ارتقا و اعتلای دانشگاه در مسیر ماموریت خود، به‌کار برده و می‌برند.
اینجانب به مناسبت هفته‌ی دولت و روز کارمند، ضمن بزرگداشت یاد و خاطره‌ی شهیدان گرانمایه رجایی و باهنر و جمعی از یاران  خدوم انقلاب اسلامی، فرصت را مغتنم شمرده و مراتب سپاس و قدردانی خود را از زحمات بی‌دریغ و خالصانه‌ی همه‌ی شما کارمندان معزز در دانشگاه پیام‌نور کبودراهنگ که بازوان توانای این مرکز دانشگاهی در عرصه‌های مختلف به شمار می‌روید، اعلام می‌دارم.
از درگاه خداوند منان برای تک تک شما بزرگواران، سعادت، سلامتی و توفیقات روزافزون را مسئلت می‌نمایم.

شادکام، پاینده و سربلند باشید.
دکتر سیده سمیه جعفری

سرپرست دانشگاه پیام‌نور کبودراهنگ